Trema Foodnetwerk
Food Forward
Technologische innovaties, maatschappelijke veranderingen en veranderende klantbehoeften: ook de foodservicebranche is constant in beweging. Als foodservice professional moet je je verdiepen in ontwikkelingen als AI, de eiwittransitie en vergrijzing. Na deze dag ben je weer helemaal up-to-date!
Het begrijpen en kaderen van maatschappelijke trends en ontwikkelingen is cruciaal om relevant te zijn en te blijven. Deze ontwikkelingen zijn geen magisch toeval, maar worden gedreven door de veranderende tijdsgeest. Het Zeitgeist model helpt ons om maatschappelijke, technologische en culturele invloeden te begrijpen die de huidige en toekomstige trends aandrijven.
Op donderdag 19 juni gaan we weer op pad om diverse (foodservice)concepten te bezoeken tijdens onze jaarlijkse trendtour. Deze dinsdag bestaat uit een theoretisch kader, waarna we inspiratie en inzichten opdoen in de praktijk. Samen ontdekken we welke kansen de huidige tijdsgeest biedt om te innoveren en groeien. De dag wordt afgesloten met een diner.
Donderdag 19 juni | 13:00 – 19:30 uur
Meer weten over Trema Foodnetwerk? -> Klik hier