English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »  Ontbijtsessie

Ontbijtsessie; de laatste inzichten en horen hoe anderen succesvol blijven.

De ongekende opmars van technologie heeft het koopgedrag van de consument voorgoed veranderd. De consument regeert, zo ver is duidelijk, en dus staan we als retailer en fabrikant voor de uitdaging om de snel veranderende consumentenmarkt te blijven voorzien van aantrekkelijke producten en diensten. Dat vraagt om overzicht en actuele inzichten. Een ontbijtsessie biedt precies dat.  

Daarom dekken we graag op donderdag 21 juni a.s. voor jou de ontbijttafel. Op het menu staan, naast een heerlijk ontbijt, vooral inspirerende voorbeelden van vernieuwing, verrassende kennismakingen, een update van de laatste ontwikkelingen binnen retail en horen hoe anderen succesvol blijven. Kom jij ook? Deze sessie geeft jou een kennisvoorsprong, zodat je kunt blijven werken aan toegevoegde waarde. Direct aanmelden!

Ontbijten, inzichten delen en netwerken   Retaildeskundige Gerrit Grievink deelt honderden voorbeelden retailinspiratie   Bijpraten met vakgenoten   

Wat levert de ontbijtsessie je op?
Nieuwe inzichten, ideeën, energie en bovenal een flinke dosis (retail)inspiratie! En natuurlijk antwoord op vragen als; wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de branche? Welke (internationale) winkels inspireren de Nederlandse markt? Welke rol spelen internet en social media? En hoe vertalen retailers de huidige trends naar toegevoegde waarde op hun winkelvloer? Aan de hand van honderden voorbeelden uit binnen- en buitenland geeft retaildeskundige Gerrit Grievink je in één ochtend een helder beeld van de (internationale) retailontwikkelingen. Keer huiswaarts met antwoorden op de uitdagingen van deze tijd. 

Heerlijk ontbijten en netwerken           Gerrit Grievink

Gratis naar de inspiratiesessie?
Word lid of draag een nieuw lid aan en je kunt gratis deze inspiratiesessie bijwonen. Wij delen graag onze passie en het unieke van Focusplaza met jou! Meer weten, aanmelden of vrijblijvend één van onze inspiratiebijeenkomsten (inclusief winkeltour) bezoeken? Klik HIER voor meer informatie.

Je kunt deze sessie uiteraard ook los bijwonen. De investering bedraagt dan 149 euro p.p. (excl. btw). Dit is inclusief ontbijt, consumpties én uitgebreide syllabus. Dit is een activiteit buiten het lidmaatschap van Focusplaza, maar Focusplaza-leden profiteren wel speciaal ledenvoordeel: Focusplaza-leden (op persoonlijke titel) kunnen kosteloos één introducé meenemen!

Datum en tijd
Donderdag 21 juni 2018 om 8.00 – 11.00 uur

Locatie
Naber Plastics
Van Hilststraat 12
5145 RL Waalwijk

Voor wie?
Directeuren, (trade-)marketeers, ondernemers, sales-, product-, unit-, category-, en accountmanagers vanuit zowel retailers als fabrikanten. Verder zijn andere geïnteresseerden in de laatste trends en ontwikkelingen van de branche van harte welkom.

Naber_Plastics_kantoorDe vijfde ontbijtsessie vindt plaats bij Naber Plastics. Naber Plastics B.V. is een familiebedrijf opgericht in 1989 en is uitgegroeid tot één van de marktleiders binnen Europa. Met een accent op de foodpackaging weten zij met innoverende producten het verschil te maken. Met de kennis binnen de organisatie kan Naber Plastics een wezenlijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe verpakkingstechnieken en -concepten. Besparing op grondstoffen en energie vormen de basis bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve verpakkingen.

Klik HIER om jezelf aan te melden voor de ontbijtsessie.


Terugblik

Terugblik 2017 | Terugblik 2016 | Terugblik 2015 | Terugblik 2014


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

De trendsessie kan ook incompany worden ingevuld. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Marleen-contact

 

Marleen Jansen

Project Manager 
marleen@focusplaza.nl

 

036
telefoon

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Postadres
Postbus 324
7000 AH Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
Fax. +31 (0)315 34 63 72
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan PoortvlietWGOIR