English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »  Ontbijtsessie

Ontbijtsessie; ontbijten, netwerken, kennis delen en... inspiratie!

Dat de retailmarkt enorm in beweging is, daar zijn we ons allemaal van bewust. Na jaren van malaise door de recessie, zette het herstel van de economie zich vorig jaar in en dit jaar trekt hij naar verwachting verder aan. Bovendien heeft de ongekende opmars van technologie de laatste jaren het koopgedrag van de consument voorgoed veranderd. Tijd voor een innovatieve aanpak dus! De consument regeert, zo ver is duidelijk, en dus staan we als retailer en fabrikant voor de uitdaging om de snel veranderende consumentenmarkt te blijven voorzien van aantrekkelijke producten en diensten. Dat vraagt om overzicht en inzicht, want succesvoller zaken doen begint als je elkaar kent en begrijpt!

Daarom dekten we op vrijdag 7 april jl. ontbijttafel. Naast een heerlijk ontbijt, stond er op het menu ook inspirerende voorbeelden van vernieuwing, verrassende kennismakingen en een update van de laatste ontwikkelingen binnen retail. 

Heerlijk ontbijten en netwerken   Retaildeskundige Gerrit Grievink deelde honderden voorbeelden retailinspiratie   Bijpraten met vakgenoten   Peter van de Lisdonk (IRI Nederland) lichtte trends cijfermatig toe

De deelnemers kregen nieuwe inzichten, ideeën, energie en bovenal een flinke dosis (retail)inspiratie! En natuurlijk antwoord op vragen als; wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de branche? Welke (internationale) winkels inspireren de Nederlandse markt? Welke rol speelt internet en social media? En hoe vertalen retailers de huidige trends naar toegevoegde waarde op hun winkelvloer? Aan de hand van honderden voorbeelden uit binnen- en buitenland gaf retaildeskundige Gerrit Grievink in één ochtend een helder beeld van de (internationale) retailontwikkelingen.

IRi Nederland

De vierde ontbijtsessie vond plaats in de "Club" van IRI Nederland te Zaltbommel. IRI Nederland is een vooraanstaande aanbieder van marktinformatie, marktinzichten en consultancy diensten op het gebied van FMCG en Retail. IRI levert naast marktgegevens vooral ook advies, Shopper studies en Analytische studies, met het uiteindelijke doel om onze klanten te helpen groeien in een uitdagende markt. Meer informatie is te vinden op www.IRIworldwide.nl.

De trendsessie kan ook incompany worden ingevuld. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via marleen@focusplaza.nl of bel 0315-346144 en vraag naar Marleen Jansen.

Foto's ontbijtsessie 2017

Filmpjes trendpresentatie Gerrit Grievink


Klik HIER om de foto's van 2016 te bekijken.

Klik HIER om de foto's van 2015 te bekijken.

Klik HIER om de foto's van 2014 te bekijken.

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Postadres
Postbus 324
7000 AH Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
Fax. +31 (0)315 34 63 72
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineDriehoekVan PoortvlietWhat's going on in Retailing?!