English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  Master College Jan Linders

Jan Linders deelde formulevisie met jou!

Een dag lang in de keuken kijken van Jan Linders? Dat kon tijdens het Master College Jan Linders op donderdag 5 juni jl.. Speciaal voor directieleden, productmanagers, (trade)marketeers, account-, sales- en productmanagers bood Focusplaza in nauwe samenwerking met Hoogvliet de unieke gelegenheid om met het management in gesprek te gaan. Alles met het doel om elkaar beter te leren begrijpen, zodat de samenwerking tussen beide partijen meer inhoud krijgt. Want succesvoller zaken doen begint als je elkaar kent en begrijpt.

Tijdens het Master College gingen de deelnemers de dialoog aan met:

Chantal-de-Rijk Ben-Schuurman Arjan-Barten
Chantal de Rijk
Directeur Commercie &
Marketing
Ben Schuuman
Commercie Manager
Vers
Arjan Barten
Manager Marketing &
Communicatie

Zij gaven deze dag inzicht in hun filosofie en strategie met waardevolle informatie over de positionering van de formule. De formule Jan Linders werd onder de loep genomen en de deelnemers kregen antwoord op vele vragen. Waar staat de formule in de branche? Wat zijn de kaders waarbinnen Hoogvliet wil opereren? Waar wil Hoogvliet met haar formule naartoe? Wat wordt er van fabrikanten/leveranciers verwacht om ‘partner in business' te blijven? En wat moet je vooral niet doen? Bovendien gingen de deelnemers de winkelvloer op, bezochten twee vestigingen én konden uitgebreid met het managementteam van gedachten wisselen.

AGF   Openingsdag-Venray   Uit-de-keuken-van-Jan-Linde   Delicounter  

Op 5 juni namen we een kijkje bij de splinternieuwe vestigingen in Eindhoven (opening mei 2014) en Grubbenvorst (opening februari 2014). In de nieuwe supermarkten beleeft de klant de ultieme vers-beleving. Jan Linders biedt, als beste verssupermarkt van Nederland, een groot versplein met versafdelingen waar vleeswaren en kaas vers voor de klant worden afgesneden. Nieuw in Eindhoven is de bijzondere signing en communicatie, die de smaak van het Zuiden extra kracht bij moet zetten. Jan Linders wil met haar nieuwe koers een verssupermarkt neerzetten waar ruimte is voor beleving op de winkelvloer, waar medewerkers zich onderscheiden op klantvriendelijkheid en waar ook de smaak van het zuiden terug te vinden is in het assortiment lokale producten.

Klik HIER om de foto's van deze dag te bekijken.

Doelstellingen Master College

Kennisoverdracht vanuit een combinatie van theoretische kaders, praktische voorbeelden en interactiviteit is de beste methode om snel tot relevant inzicht te komen. Tijdens Master Colleges gaan we dan nog een stap verder en zorgen ervoor dat deze kennis direct betekenisvol toegepast kan worden bij de uitvoering van de functies van de deelnemers, respectievelijk aan de doelstellingen van de deelnemende bedrijven. 

  • Actief inleven in de positionering van de winkelformule
  • Inzicht krijgen in de snel veranderende trends en positioneringsinvullingen van diverse retailformules
  • Samen met collega's praten over praktijkproblemen en vanuit winkelbezoeken ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen die in de eigen situatie wellicht toepasbaar zijn
  • Door bedrijfsbezoeken inzicht krijgen in de (denk)wereld van fabrikanten en retailers met het doel de mogelijkheden te ontdekken om gezamenlijk het rendement van productgroepen te vergroten
  • Een dagje afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen
  • Zichtbaar maken van de dingen die we hebben geleerd, gezien en geconcludeerd

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan PoortvlietJanssens Kassasystemen