English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  Master College Coop

Logo Coop deelde graag haar formulevisie met jou!

Een dag lang in de keuken kijken van Coop? Dat kon tijdens het Master College Coop op donderdag 5 november. Speciaal voor directieleden, (trade)marketeers, account-, sales- en productmanagers bood Focusplaza in nauwe samenwerking met Coop de unieke gelegenheid om met het management in gesprek te gaan. Alles met het doel om elkaar beter te leren begrijpen, zodat de samenwerking tussen beide partijen meer inhoud krijgt. Want succesvoller zaken doen begint als je elkaar kent en begrijpt.

Tijdens het Master College gingen de deelnemers de dialoog aan met:

Maarten Ebben
Maarten Ebben
Directeur Winkeloperatie   

John Uffing
John Uffing
Manager Franchise, Acquisitie en Vastgoed

"Kruip ook eens in de huid van een retailer..."

Zij gaven deze dag inzicht in de filosofie en strategie met waardevolle informatie over de positionering van de formule. De formule Coop werd onder de loep genomen en de deelnemers kregen antwoord op vele vragen. Waar staat de formule in de branche? Wat zijn de kaders waarbinnen Coop wil opereren? Waar wil Coop met haar formule naartoe? Wat wordt er van fabrikanten/leveranciers verwacht om ‘partner in business’ te blijven? En wat moet je vooral niet doen? Bovendien gingen zij de winkelvloer op en bezochten twee vestigingen van de formule en konden ze uitgebreid met collega's en het management van gedachten te wisselen.

Tijdens het interactieve Master College gebruikten we moderne computertechnieken om zo een (anonieme) bijdrage te leveren aan de levendige dialoog met het managementteam. Als onderdeel van het programma brachten we een ‘werkbezoek’ aan de Coop in Holten van ondernemer Leon Haanstra en het filiaal in Vroomshoop. Daar beoordeelden we of de doelstellingen terug te zien zijn op de winkelvloer. Uiteraard was er gedurende de dag volop de gelegenheid om met het management van Coop informeel van gedachten te wisselen over hun keuzes.

Klik hier voor de foto's van deze dag.

In teamverband aan de slag   In de bus van gedachten wisselen   Op bezoek bij o.a. Supercoop Vroomshoop   Sparren op de winkelvloer met collega's

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan Poortvliet