English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »  Inspiratie Class Nijhof

Inspiratie Class Nijhof – de standaard voorbij…

Wie het hoofd boven water wilt houden in deze supersnelle markt, moet zich onderscheiden. Maar hoe signaleer je trends en hoe maak je de vertaalslag naar je eigen business? Kom op 27 mei aanstaande naar de Inspiratie Class en hoor het van Frank Nijhof en prof. dr. Jeff Gaspersz . 
Échte hands-on inspiratie over overleven door jezelf te onderscheiden!

Dat de retailwereld op zijn grondvesten staat te schudden, is voor menig professional in de branche al lang geen nieuws meer. We weten allemaal dat de consument van nu héél anders shopt dan die van gister: Hij is beter geïnformeerd, 24/7 online en voortdurend aan het vergelijken, op jacht naar de beste deal. Maar hoe ga je om met deze veranderingen? En wat moet je doen om te overleven? Tijdens de unieke en exclusieve Inspiratie Class word je als retailer, fabrikant en ondernemer in één dag meegenomen in het denkproces van een ondernemer/organisatie. Wat speelt er in de markt? Met welke trends moeten we rekening houden? Hoe blijf je overleven in een markt die zwaar onder druk staat? Hoe ga je daar mee om? En hoe kun je er van leren?

Begin met het waarom…
In de Inspiratie Class op woensdag 27 mei a.s. deelt Frank Nijhof van Nijhof bouw- en woonwarenhuis te Baarn zijn verhaal. Nijhof is zo’n bedrijf dat zijn bestaansrecht over de laatste 65 jaar ruimschoots heeft bewezen en ook heel goed het klappen van de zweep kent. In al die jaren zijn er altijd bewuste keuzes gemaakt. Maar ook strategische keuzes om de harde uithalen van de crisis op te vangen. Daarin volgt Nijhof een heldere visie en laat het zich inspireren door managementgoeroe Simon Sinek (Golden Circle – Start with Why) en trendvoorspeller Lidewij Edelkoort.

Frank Nijhof   Qlines keuken   Nijhof   Behang

Trends en ontwikkelingen
In de ochtend brengt retailexpert Gerrit Grievink in vogelvlucht de markt in kaart en krijg je de belangrijkste trends en ontwikkelingen op je netvlies. Aansluitend is het woord aan commercieel directeur Frank Nijhof. Hij vertelt alles over de ontdekkingsreis naar trends en vertaalslag die hij als retailer heeft gemaakt. Inspirators als Simon Sinek en Lidewij Edelkoort motiveren Frank om onderscheidend te blijven. Hij deelt zijn verhaal over blijven innoveren en onderscheiden en welke rol hij hierin ziet voor zijn leveranciers.

Innovatieve mindset
Na de lunch buigen we ons over een case die prof. dr. Jeff Gaspersz inleidt. Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en specialist in innovatiemanagement en business creativiteit. Zijn passie ligt in het meedenken over en meebouwen aan ondernemingen die er in slagen door innovatie hun klanten en medewerkers blijvend te enthousiasmeren. We gaan op zoek naar een innovatieve, kansgerichte mindset, want alleen dan kun je je blijven onderscheiden.

Klik HIER om jezelf in te schrijven.

Hal   Jeff Gasperz   Nijhof   Nijhof

Aanmelden
De Inspiratie Class is een uniek en exclusief ééndaags programma tegen een investering van slechts € 495,- per persoon (excl. btw). Dit is inclusief een uitgebreide lunch, syllabus, boek ‘Begin met het waarom’ van Simon Sinek en nog belangrijker: inspiraties én inzichten in de laatste ontwikkelingen binnen de retail en een netwerkmoment met vakgenoten uit de branche. Focusplaza-leden ontvangen een voordeel van 10%.

De Inspiratie Class vindt plaats bij Nijhof bouw- en woonwarenhuis te Baarn. De ontvangst is vanaf 09:30 uur. De dag wordt rond 16:30 uur afgesloten met een hapje en een drankje. In verband met de interactie en het uitwerken van de case is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Klik HIER om jezelf in te schrijven.

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan PoortvlietJanssens Kassasystemen