English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  Sprekers

Sprekers

Jeroen-Perquin

Jeroen Perquin

Jeroen Perquin is eigenaar van Perquin Blockchain Strategies. Hij houdt zich bezig met het aanbieden van Blockchain-trainingen, workshops en consultancy opdrachten en is aangesloten bij de Weconomics Foundation. Vandaag neemt hij ons mee in de wereld van blockchain en wat deze technologie voor jou kan betekenen. Door middel van een interactieve workshop met simulatiegame ga je met de andere deelnemers een (eenvoudige) blockchain bouwen. Je ontdekt hoe blockchain omgaat met privacy, betrouwbaarheid en gegevensintegriteit en wat blockchain in de kern is en wat de huidige en toekomstige mogelijkheden zijn.

Serena Dorrestijn

Serena Dorrestijn is Manager DDEX (Data Driven Experiences) bij Bright Cape. Haar passie ligt bij het ontwerpen van systemen en producten die het menselijk functioneren écht ondersteunen. Serena deelt diverse inzichten over Data Driven Experiences. Zo kun je met DDEX de hele reis onderzoeken die mensen tegenkomen bij het gebruik van een dienst of product. Dit stelt je in staat om precies vast te stellen waar je de customer journey moet optimaliseren. Daarom kun je 16 april met een fictieve Customer Journey Mining Workshop aan de slag en krijg je inzicht in hoe je een positieve klantervaring kunt creëren op basis van data.

Serena-Dorrestijn
Patrick-de-Lange

Patrick de Lange

Patrick de Lange is medeoprichter van Sound. Sound is een consultancy boutique die inzicht geeft in de potentie die er zit in technologieën als artificial intelligence, internet of things en blockchain. Patrick laat ons de snel veranderende technologische wereld zien waarin we momenteel leven en werken. Hij zoomt in op de opkomst van de datagedreven digitale economie en de disruptieve invloeden die de onderliggende exponentiële technologiën op werk hebben. Samen ga je actief aan de slag. Je ontdekt welke impact technologie gaat hebben en hoe je dit kan doorvertalen naar nieuwe strategieën en business modellen. 

Gerrit Grievink

Met meer dan 35 jaar ervaring in de fmcg-branche is Gerrit Grievink een belangrijke inspiratiebron voor retailorganisaties, merkartikelfabrikanten, versleveranciers en andere spelers in de distributiekolom. Vanuit Focusplaza bezoekt en analyseert Grievink jaarlijks meer dan 200 winkels en productiebedrijven over de gehele wereld. Deze kennis deelt hij met tal van beleidsmakers en beslisser op zowel strategisch als operationeel niveau. Vandaag leidt hij ons door de wereld van de digitale transformatie.

Gerrit Grievink


met medewerking van:

Logo-Perquin  Logo-Bright-Cape  Logo-Sound


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

Marleen-contact

 

Marleen Jansen

Project Manager 
marleen@focusplaza.nl

 

mailto:marleen@focusplaza.nl
0315-346144

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan Poortvliet