English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  FormuleFocus Jumbo

FormuleFocus Jumbo_fc: groeien door te delen

Verbeter je prestaties met de FormuleFocus. Kennis van de formule en betrouwbaarheid blijken keer op keer belangrijke eigenschappen voor succesvolle samenwerking. Je herkent dit ongetwijfeld, omdat een goede winkelperformance altijd begint bij elkaar kennen en begrijpen. Met behulp van interactieve apps werkten we in teamverband aan een case waarbij de deelnemers buiten de kaders van hun eigen categorie keken. Op vrijdag 1 april jl. bood Focusplaza samen met het managementteam van Jumbo de unieke mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Op 1 april jl. gingen de deelnemers in gesprek met...

Colette Cloosterman-Van Eerd    Jeffrey Jansen Joris_Malipaard
Colette Cloosterman-Van Eerd
Directeur Formule en Innovatie

Jeffrey Jansen
Manager Formule Beleid en       
Ontwikkeling
    Joris Malipaard
Hoofd Differentiatie


Tijdens de FormuleFocus Jumbo gaan theorie en praktijk naadloos in elkaar over. Aansluitend op de klassieke leveranciersdagen hoorden deelnemers niet alleen nog eens gedetailleerd waar Jumbo voor staat, maar ze kregen bovendien de gelegenheid om samen met het management van de formule een praktijkbezoek te brengen aan de Foodmarkt in Veghel en Jumbo De Boekt in Veghel, waarbij zij konden discussiëren over het belang en de meerwaarde van eigen categorie voor de formule. Deze interactieve dag staat dan ook volledig in het teken van wederzijds belang. Daarnaast werkten ze in teamverband een case uit en hoorden van collega’s hoe zij invulling geven aan de samenwerking met retail op het gebied van trade marketing, shoppermarketing en categorymanagement.

Klik hier om de foto's van deze dag te bekijken.

FormuleFocus is niet alleen retailmarketing beter leren kennen, want vanwege de veranderende marktomstandigheden voegen we een extra dimensie toe. Met behulp van interactieve apps werken we in teamverband aan een case waarbij je buiten de kaders van je eigen categorie kijkt. We beoordelen hoe Jumbo zich op basis van de formuleuitgangspunten nog meer kan onderscheiden en het rendement verhogen. Aan het einde van de dag pitchten we onze ideeën en het team dat volgens Jumbo de meest verfrissende inzichten gaf, rolde als winnaar uit de bus.

Klik hier om de foto's van deze dag te bekijken.

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan PoortvlietJanssens Kassasystemen