English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  FormuleFocus HORNBACH

FormuleFocus HORNBACH: de weg naar meer rendement

Kennis van de formule én zicht op actuele keuzes zijn cruciaal voor renderende business. Hoe ga jij als leverancier jouw strategie aan laten aansluiten op die van HORNBACH? Als je begrijpt waar Hornbach heen wil bewegen (en waarom) kan jij daar op anticiperen en je business laten groeien. In een informeel dagprogramma krijg jij hier zicht op. Je gaat kennismaken met de beslissers en krijgt zicht op relevante ontwikkelingen en de do’s en don’ts in het zakendoen met deze onderscheidende retailer. Je krijgt informatie direct van de bron en legt de juiste contacten. Met volop ruimte voor interactie en persoonlijke vragen. 

→ Schrijf je direct in voor de HORNBACH FormuleFocus.

Deze HORNBACH FormuleFocus gaat verder dan de klassieke leveranciersdagen. Theorie en praktijk gaan naadloos in elkaar over. Je krijgt zicht op consumententrends, actuele uitdagingen van retailers, gemaakte keuzes en argumenten, ontwikkelingen in de formule en assortimenten. Maar ook hoe inkoopprocessen zich ontwikkelen en welke criteria belangrijker gaan worden in de samenwerking. En waarom. Bovendien breng je samen met het management van de formule een praktijkbezoek aan de HORNBACH in Breda, waarbij je kunt klankborden over het belang en de meerwaarde van jouw categorie voor HORNBACH. Daarmee kan jij je voordeel doen. Deze interactieve dag staat volledig in het teken van wederzijds belang. 

Op woensdag 17 oktober krijg je er zicht op met:

Evert_de_Goede_1 Hans_van_Bemmel_1
Evert de Goede
Algemeen Directeur 
HORNBACH Nederland
Hans van Bemmel
Hoofd Inkoop
HORNBACH Nederland

 
Evert de Goede en Hans van Bemmel geven uitgebreid inzicht in hun filosofie en strategie met waardevolle informatie over de positionering van de formule.
Je krijgt antwoord op vele vragen. Waar staat de formule in de branche? Waar wil HORNBACH met de formule naartoe? Wat moet je doen om ‘partner in business’ te worden of je huidige business uit te breiden? Welke ambities heeft deze formule nog voor de toekomst en hoe kan jij als fabrikant HORNBACH hierbij helpen (en daarmee je eigen business)? 

Vanwege de veranderende marktomstandigheden voegen we een extra dimensie toe. Je gaat informeel in teamverband aan de slag, waarbij je buiten de kaders van je eigen categorie gaat kijken en zicht krijgt op learnings voor je eigen assortiment. Met vakgenoten, vanuit andere leveranciers, klankbord je samen om vanuit elkaars ervaringen en creativiteit te komen tot mogelijkheden voor je eigen business. 

In teamverband aan de slag   HORNBACH-naam-gevel   Met vakgenoten ervaringen delen    Op de winkelvloer

Voor wie?
De FormuleFocus is een initiatief voor fabrikanten/leveranciers die bij willen zijn - en blijven - in de laatste formule-ontwikkelingen, actuele keuzes en mogelijkheden die dit biedt voor te creëren business: 

  • directieleden
  • product(ontwikkeling) managers
  • brandmanagers
  • (trade)marketeers
  • sales- en accountmanagers

Aanmelden
De HORNBACH FormuleFocus vindt plaats bij Paviljoen Het Houtse Meer te Den Hout. De ontvangst is vanaf 9:00 uur. De dag wordt rond 16:30 uur afgesloten met een informele borrel. De investering bedraagt € 595,- excl. btw per persoon. Dit is inclusief lunch, afsluitende borrel etc. In verband met het winkelbezoek en de onderlinge interactie is er voor de HORNBACH FormuleFocus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal twee personen per bedrijf). Focusplaza-leden hebben voorrang bij het aanmelden.

Klik HIER om jezelf in te schrijven voor de FormuleFocus HORNBACH

Drive-in-Hornbach   Actief aan de slag   Kranen  


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

Marleen-contact

 

Marleen Jansen

Project Manager 
marleen@focusplaza.nl

 

mailto:marleen@focusplaza.nl
0315-346144

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Postadres
Postbus 324
7000 AH Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
Fax. +31 (0)315 34 63 72
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan PoortvlietWGOIR