English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  FormuleFocus Coop Supermarkten

FormuleFocus Coop Supermarkten: groeien door te delen

Verbeter je prestaties met de FormuleFocus Coop Supermarkten. Kennis van de formule en betrouwbaarheid blijken keer op keer belangrijke eigenschappen voor succesvolle samenwerking. Je herkent dit ongetwijfeld, omdat een goede winkelperformance altijd begint bij elkaar kennen en begrijpen.

Tijdens de FormuleFocus Coop gingen theorie en praktijk naadloos in elkaar over. Aansluitend op de klassieke leveranciersdagen hoorden de deelnemers niet alleen waar Coop voor staat, maar zij kregen bovendien de gelegenheid om samen met het management van de formule een praktijkbezoek te brengen aan Coop Van der Hooplaan te Amstelveen, waarbij zij konden kunt discussiëren over het belang en de meerwaarde van hun categorie voor de formule. Deze interactieve dag stond dan ook volledig in het teken van wederzijds belang.

Op vrijdag 29 september gingen de deelnemers actief aan de slag met:

Maarten Ebben

  

John Uffing

Maarten Ebben
Directeur Winkeloperatie

John Uffing
Manager Franchise, Acquisitie en Vastgoed

Coop is 125 jaar jong en zit vol ambitie om verder te groeien. Dit bewijst de organisatie in de eerste periode van 2017. De nieuwe en vernieuwde winkels, de uitrol van Coop Vandaag, veelbelovende e-commerceactiviteiten en de succesvolle televisiecampagne geven Coop een solide basis voor de gewenste verdere groei. Met de groei van 4,4% in het eerste kwartaal van dit jaar overtreft Coop de markt, net als in 2016. Deze coöperatieve supermarktformule heeft grootse plannen en is volop in ontwikkeling. Daarom gaven Maarten en John de deelnemers inzicht in de filosofie en strategie met waardevolle informatie over de positionering van de formule.

Presentatie door Maarten Ebben en John Uffing   Kijken op de winkelvloer   Coop Van der Hooplaan Amstelveen   Met het team aan de slag

Klik hier om de foto's van deze dag te bekijken

 

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Postadres
Postbus 324
7000 AH Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
Fax. +31 (0)315 34 63 72
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan PoortvlietWGOIR