English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  FormuleFocus Coop Supermarkten

FormuleFocus Coop Supermarkten: groeien door te delen

Verbeter je prestaties met de FormuleFocus Coop Supermarkten. Kennis van de formule en betrouwbaarheid blijken keer op keer belangrijke eigenschappen voor succesvolle samenwerking. Je herkent dit ongetwijfeld, omdat een goede winkelperformance altijd begint bij elkaar kennen en begrijpen.

Tijdens de FormuleFocus Coop gaan theorie en praktijk naadloos in elkaar over. Aansluitend op de klassieke leveranciersdagen hoor je niet alleen waar Coop voor staat, maar krijg je bovendien de gelegenheid om samen met het management van de formule een praktijkbezoek te brengen aan Coop Van der Hooplaan te Amstelveen, waarbij je kunt discussiëren over het belang en de meerwaarde van je categorie voor de formule. Deze interactieve dag staat dan ook volledig in het teken van wederzijds belang.

Op vrijdag 29 september ga je actief aan de slag met:

Maarten Ebben

  

John Uffing

Maarten Ebben
Directeur Winkeloperatie

John Uffing
Manager Franchise, Acquisitie en Vastgoed

Coop is 125 jaar jong en zit vol ambitie om verder te groeien. Dit bewijst de organisatie in de eerste periode van 2017. De nieuwe en vernieuwde winkels, de uitrol van Coop Vandaag, veelbelovende e-commerceactiviteiten en de succesvolle televisiecampagne geven Coop een solide basis voor de gewenste verdere groei. Met de groei van 4,4% in het eerste kwartaal van dit jaar overtreft Coop de markt, net als in 2016. Deze coöperatieve supermarktformule heeft grootse plannen en is volop in ontwikkeling. Daarom geven Maarten en John jou op 29 september graag inzicht in de filosofie en strategie met waardevolle informatie over de positionering van de formule.

Coop Supermarkten   Coop Supermarkten   Coop Supermarkten   Coop Supermarkten

Een inspirerende en interactieve dag vol inzichten en achtergrondinformatie voor trade- en shoppermarketeers, accountmanagement, sales en iedereen die het waardevol vindt om zich te verdiepen in de denkwereld van de retail.

Aanmelden
De FormuleFocus Coop vindt plaats bij de Kruidfabriek by Lute in Amstelveen. De ontvangst is vanaf 9:00 uur. De dag wordt rond 16:30 uur afgesloten met een informele borrel. De investering bedraagt € 595,- excl. btw per persoon (Focusplaza-leden ontvangen een voordeel van 10% op de deelnameprijs). Dit is inclusief, ontbijt, lunch, drankjes, afsluitende borrel, store checkboek en transfer naar de te bezoeken vestiging. In verband met de winkelbezoeken en de interactie is er voor de FormuleFocus Coop Supermarkten een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal twee personen per bedrijf). De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Klik HIER om jezelf in te schrijven voor de FormuleFocus Coop Supermarkten

Coop Supermarkten   Coop Supermarkten   Coop Supermarkten   Coop Supermarkten

Doelstellingen FormuleFocus
Kennisoverdracht vanuit een combinatie van theoretische kaders, praktische voorbeelden én interactiviteit is de beste methode om snel tot relevant inzicht te komen. Tijdens een FormuleFocus gaan we dan nog een stap verder en zorgen ervoor dat deze kennis direct toegepast kan worden bij de uitvoering van de functies van de deelnemers, respectievelijk de doelstellingen van de deelnemende bedrijven.

  • kloof dichten tussen retail en industrie
  • actief inleven in de positionering van de winkelformule
  • samen met collega’s praten over praktijkproblemen en vanuit een winkelbezoek ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen die in de eigen situatie toepasbaar zijn
  • inzicht krijgen in de denkwereld van fabrikanten en retailers met het doel de mogelijkheden te ontdekken om gezamenlijk het rendement van productgroepen te vergroten

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Postadres
Postbus 324
7000 AH Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
Fax. +31 (0)315 34 63 72
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineDriehoekVan PoortvlietWhat's going on in Retailing?!