English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  FormuleFocus Coop Supermarkten

Jouw business laten groeien in samenwerking met Coop?

Kennis van een retailer krijgen én zicht hebben op actuele keuzes, 
zijn cruciaal voor een renderende business.

Als je begrijpt welke koers Coop gaat varen en waarom, dan kan jij daarop anticiperen en je business laten groeien. Je krijgt 1 november zicht op relevante ontwikkelingen én de do’s en don’ts in het zakendoen met Coop. Je hoort hoe jij als fabrikant of leverancier zo optimaal mogelijk deel uit kan maken van de groei van Coop, zodat je jouw aanbod daar beter op kunt afstemmen. En wat wordt er van jou als fabrikant/leverancier verwacht om partner-in-business te worden, te blijven en om samen te groeien?

Samen met het management van Coop:
Je hoort gedurende de dag alles over de actuele uitdagingen, de doelstellingen én de inkoopprocessen van Coop van Maarten Ebben (Directeur Winkeloperatie) en John Uffing (Manager Franchise Acquisitie en Vastgoed).

Maarten Ebben en John Uffing


Oud-deelnemers over de FormuleFocus:
"Dit soort dagen waarin je informatie open en eerlijk met elkar deelt en ook écht in gesprek bent met elkaar, zijn heel waardevol."

"Alleen al deze nieuwe contacten opdoen, praten over praktijkproblemen en ervaringen uitwisselen, maakten de deelname al meer dan de moeite waard."

"Ik heb buiten de kaders van mijn eigen categorie kunnen kijken en gehoord van collega's hoe zij invulling geven aan de samenwerking met retail. Bovendien was ik direct in contact met de retailer de hele dag, maar ook even 1-op-1 tijdens een informele speeddate. Echt super! "


Informeel in gesprek met vakgenoten en Coop
Samen met vakgenoten ga je op praktijkbezoek naar Coop Vandaag in Utrecht waardoor je alles leert over de structuur en werkwijze van de formule. Je legt interessante contacten en er is volop ruimte voor interactie en persoonlijke vragen. Zo kun je als fabrikant de samenwerking met Jan Linders bevorderen en daardoor jouw rendement verder ontwikkelen. Je hoort van het management van Coop o.a. hun rol in de markt en je krijgt inzicht in hun filosofie en strategie. Bovendien leer je wat er van jou als fabrikant of leverancier wordt verwacht om partner-in-business te worden, te blijven en om samen te groeien.

Coop AGF-afdeling   Sparren op de winkelvloer   Coop-Vandaag   In teamverband aan de slag

Hoe vaak krijg je nu de kans om uit eerste hand insights te krijgen?
Al een aantal jaar timmert deze coöperatieve supermarktformule succesvol aan de weg en is volop in ontwikkeling. Welke plannen heeft de formule voor de komende jaren? En hoe kun je daar als fabrikant/leverancier succesvol aan bij dragen? Maarten en John geven 1 november inzicht in de filosofie en strategie met waardevolle informatie over de positionering van de formule. In een informele, kleinschalige setting, met volop ruimte voor interactie en persoonlijke vragen, krijg jij deze informatie en meer direct van de bron. Meld je daarom vandaag nog aan voor de FormuleFocus Coop op vrijdag 1 november a.s. en pak die kans! Ga het gesprek aan en laat samen je business groeien.

>> Aanmelden <<

Voor wie?
De FormuleFocus is een initiatief voor fabrikanten/leveranciers in food die nieuwsgierig zijn naar de visie van Coop, die behoefte hebben aan verhelderende informatie die onontbeerlijk is bij het invullen van een succesvolle introductie en die op de hoogte willen blijven van kansen binnen Coop, zoals:

  • jr. en sr. productmanagers
  • jr. en sr. (trade)marketeers
  • jr. en sr. account-/salesmanagers
  • directieleden
  • en iedereen die het waardevol vindt om zich te verdiepen in de wereld van Coop.

Alle plussen op een rij:
+ nieuwe inzichten in de praktische doorvertaling van retailmarketing naar de winkelvloer
+ laagdrempelig info van binnenuit én uit eerste hand 
+ combinatie van presentatie en winkelbezoek 
+ toelichting op formulepositionering 
+ ontdekken van nieuwe samenwerkingsgebieden

Wat weet jij al van Coop? We starten met een quiz...   Vleeswarenafdeling   Aan de slag met een case   Coop Broodafdeling

Al 20 jaar delen we relevante retailinzichten
Focusplaza begrijpt al 20 jaar de uitdagingen die fabrikanten/leveranciers en retailers hebben. Wij hebben het antwoord en de oplossing voor je. We voorzien je van de nieuwste retailinzichten uit binnen- en buitenland. Vanuit sprekers én aan de hand van praktische bezoeken op de winkelvloer. Omdat we erin geloven dat zien en persoonlijk ervaren impact heeft. Zodat jij de creativiteit en inzichten van anderen kan gebruiken om zelf te ontwikkelen en je business te laten groeien.

Aanmelden
De FormuleFocus vindt plaats bij restaurant Zuiver in Utrecht. De investering bedraagt 595 euro excl. btw per persoon (Focusplaza-leden ontvangen een ledenvoordeel van 10% op de deelnameprijs). Dit is inclusief lunch, drankjes, afsluitende borrel, gebruik interactieve systeem en transfer naar de te bezoeken vestiging. In verband met de winkelbezoeken en de beoogde interactie is er voor de FormuleFocus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal twee personen per bedrijf). De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

>>> Meld je aan voor deze Formule Focus <<<


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

Marleen-contact

 

Marleen Jansen

Project Manager 
marleen@focusplaza.nl

 

mailto:marleen@focusplaza.nl
0315-346144

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan Poortvliet