English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »  Focusplaza Summerschool

Jouw business laten groeien in samenwerking met retailers

Wat zijn de do’s & don’ts in het (op)bouwen van een optimale samenwerking?
Leer het tijdens de Focusplaza Summer School op 3 en 4 september 2020.

Beter begrepen worden
Hoe kom jij goed beslagen ten ijs?
Door maximaal zicht te krijgen op actuele uitdagingen, doelstellingen en inkoopprocessen van retailers. En wat zij voor jou kunnen betekenen. Omdat je de verschillende formules én hun argumenten waaróm ze actuele keuzes maken beter gaat begrijpen. Daarmee kan jij je voordeel doen zodat ook jíj vervolgens beter begrepen wordt!

Samen mét retailers
Fred Bosch (CEO Coop), Hans Geveling (multi-franchise Albert Heijn), Peter van Mourik (directeur marketing & communicatie PLUS retail), Harm Fokker (inkoper Superunie), Bert van der Does (hoofd category management Boon), Jan van der Borst (FMCG-professional), Alexander Arbouw (senior category manager Alpro Nederland), Tijn Leussink (multi-franchiser Jumbo/Leussink Retail Groep)
hebben hun medewerking voor 2020 alvast toegzegd. Zij en vele anderen delen graag hun ambities en uitdagingen, zodat jullie samen kunnen groeien. Binnenkort volgen meer namen.

Met-medewerking-van

Oud-deelnemers over de Focusplaza Summer School:

"De Focusplaza Summer School was voor mij heel waardevol. Ik heb nieuwe inzichten en ideeën gekregen door de hoge mate van interactie met de retailers en met de andere fabrikanten/leveranciers. Ik merkte dat we veel met dezelfde uitdagingen kampten en door er samen over te praten en na te denken, krijg je andere ingevingen hoe hiermee om te gaan."

"In vergelijking  met andere retail-events vond ik de Focusplaza Summer School heel bijzonder, maar dan in de positieve zin. Het open karakter en de onderlinge discussies hebben mij een frisse kijk gegeven op de samenwerking met retailers en hoe ik mijn eigen business binnen retail een boost kan geven."

Informeel in gesprek met Fred Bosch (Algemeen Directeur Coop Supermarkten)`  In gesprek met elkaar in VIP-bus om inzichten te delen   De jury beoordeelt de diverse cases van de deelnemers   Tijn Leussink deelt zijn verhaal over de samenwerking met (lokale) fabrikanten/leveranciers

Informeel in gesprek met vakgenoten én retailers
Naast het verkrijgen van actuele insights, zoom je met vakgenoten op interactieve wijze in op de praktijk. Daarnaast ga je samen op winkelbezoek (inclusief formuletoelichting), is er mogelijkheid voor een speeddate én kun je informeel met retailers én andere leveranciers klankborden over actuele ontwikkelingen. Zodat je ook hun creativiteit en vindingrijkheid kan gebruiken voor de ontwikkeling van je eigen plannen. 

Hoe vaak krijg je nu de kans om écht in gesprek te gaan met zoveel retailers tegelijk?
Meld je daarom vandaag nog aan voor de Focusplaza Summer School 2020 op donderdag 3 en vrijdag 4 september en de avond voorafgaand (woensdag de 2e) vanaf 17:00 uur en pak die kans! Ga het gesprek aan en laat samen je business groeien. 

>>>Aanmelden voor 2020<<<

Voor wie?
Merkartikel-, vers- en huismerkfabrikanten/leveranciers die zicht willen krijgen op actuele uitdagingen, keuzes en argumenten van de winkelformules, ontwikkelingen in assortimenten, hoe inkoopprocessen ontwikkelen en welke criteria belangrijker gaan worden. En waarom. Maar ook 'best practices' en verfrissende andere inzichten vanuit collega fabrikanten en leveranciers passeren de revue. Ga in gesprek en creëer er een voorsprong mee.

Primair is het programma bedoeld voor sales managers, (key- en national) accountmanagers, trade marketing managers, category development managers en andere commerciële managers vanuit fabrikanten of leveranciers. Zowel voor onervarener vakgenoten in de branche, als ook voor ervarener collega’s, biedt het programma ruim voldoende learnings en actuele ontwikkelingen. Daarnaast is het waardevol voor collega’s vanuit fieldmanagement, of verkoopbinnendienst, die met deze inzichten hun commerciële collega’s van de buitendienst beter zullen kunnen ondersteunen. 

Al 20 jaar delen we relevante retailinzichten
Focusplaza begrijpt al 20 jaar de uitdagingen die fabrikanten/leveranciers en retailers hebben. Wij hebben het antwoord en de oplossing voor je. We voorzien je van de nieuwste retailinzichten uit binnen- en buitenland. Vanuit sprekers én aan de hand van praktische bezoeken op de winkelvloer. Omdat we erin geloven dat zien en persoonlijk ervaren impact heeft. Zodat jij de creativiteit en inzichten van anderen kan gebruiken om zelf te ontwikkelen en je business te laten groeien


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

Marleen-contact

 

Marleen Jansen

Project Manager 
marleen@focusplaza.nl

 

mailto:marleen@focusplaza.nl
0315-346144

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan Poortvliet