English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »  Inspiratireis Milaan en Bologna

Ga mee naar Italië en doe innovatie inspiratie op!

Wat je ziet is direct toepasbaar binnen je eigen winkel, formule, categorie of productgroep


Ben jij op zoek naar:

  • De laatste trends en ontwikkelingen op retailgebied?
  • Ideeën die jouw business meer innoverend en dus succesvol maken?
  • Het vergroten van je netwerk?
  • Op het juiste niveau sparren met vakgenoten?
  • Ruimte voor dialoog en het delen van kennis?
  • Samen aanknopingspunten vergaren?
  • Effectieve handvatten om jouw business een boost te geven?

Dan is het de hoogste tijd dat je van 16 tot en met 18 mei a.s. meereist met de FoodFocus Business naar Milaan en Bologna. Een unieke kans om de laatste innovatieontwikkelingen op foodretail gebied in Italië te zien én geheel vrijblijvend gebruik te maken van het netwerk van de FoodFocus Business-groep. Want samen zie je en deel je meer. Een win-win situatie op basis van wederkerigheid!

LET OP: SLECHTS ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR!

         

Wat kun je verwachten?
Een programma boordevol laatste insights op het gebied van foodretail. We bezoeken baanbrekende supermarkten, foodcourts en (vers)concepten in Milaan, met als kers op de taart een bezoek, inclusief rondleiding en toelichting, aan FICO Eataly World in Bologna - het bijzondere totaalconcept dat food van veld tot vork opnieuw op de kaart zet. Gedurende de reis staan onze retailexperts en een Nederlandssprekende gids je ter beschikking. Een belangrijk onderdeel van het programma is de onderlinge interactie. Zodat je vanuit anderen ook zicht krijgt op aanknopingspunten om je business te vergroten. Klik HIER voor het volledige programma van dag tot dag.

Iets voor jou?
Deze trip is speciaal voor formule, category, development, account, sales, business unit en commercieel managers en zelfstandig supermarktondernemers. Ben jij actief in de retail of foodsector? Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en je netwerk uitbreiden? Wil je geïnspireerd worden door anderen en een kennisvoorsprong krijgen, waarna je beter in staat bent om je kans op commercieel succes te vergroten? Reis dan samen met de kleurrijke FoodFocus Business groep mee naar Italië. Klik HIER om je in te schrijven en te ontdekken wie er met je meegaan.


'Ik ben lid van de FoodFocus Business groep om mijn netwerk binnen de FMCG/Retail wereld te vergroten, om kennis te delen, inspiratie op te doen en uiteraard ook omdat het een interessante aanvulling is op mijn dagelijkse werkzaamheden als National Account Manager. Meerwaarde is vooral de mogelijkheid om binnen en buiten de netwerkclub met vakgenoten, anders dan directe collega’s, van gedachten te wisselen over relevante thema’s en trends binnen de retail en FMCG. Je wordt aangespoord om je heen te kijken: letterlijk, omdat er nieuwe zaken voorbijkomen, of doordat je met elkaar werkt aan een business case. Daarnaast worden er vaak inspirerende sprekers uitgenodigd en relevante topics belicht.’ 

Carola Hundling
National Account Manager, PepsiCo
FoodFocus Business-lid


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

Sharon

 

Sharon Jansen

Projectmanager Netwerkgroepen
sharon@focusplaza.nl

 

036
telefoon

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan Poortvliet