English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »  Focusplaza Inspiratiedag

INTERVISIE 2018 | 27 november a.s.

In één dag zicht krijgen op actuele trends en de relevantste ontwikkelingen binnen retail. Zodat je de nieuwste inzichten toe kunt passen voor je eigen business. Geïnspireerd worden door anderen én je eigen inzichten delen, dát is INTERVISIE 2018. De opvolger van de al jaren succesvolle Focusplaza Dag zoomt voor jou in op mogelijkheden vanuit consumententrends, maar ook praktijkvoorbeelden van buitenlandse én binnenlandse best-practices van retailers, ondernemers, fabrikanten en leveranciers.

→ SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR INTERVISIE 2018

Je kent dat wel. Door de waan van de dag schiet het vergaren van nieuwe inzichten er snel bij in. Jammer! Want juist door af en toe eens uit de dagelijkse werkzaamheden te stappen, door het luisteren naar en in gesprek gaan met vakgenoten, juist dan kijk je met een frisse blik naar je eigen plannen. In ruil voor één dag van jouw tijd helpt INTERVISIE 2018 je op de goede weg. Bovendien ontmoet je een relevant deel van netwerkend Nederland.

Dagvoorzitter Pauline de Wilde (o.a. presentatrice van Ondernemerszaken bij RTLZ) neemt je mee door het programma. In de ochtend delen aansprekende insiders hun gemaakte keuzes achter hun best-practices, die actueel aanslaan bij de consument. En vooral waarom. In food, non-food, DIY, out-of-home, buiten de branche én online. In ieder van deze segmenten laten we het woord aan de absolute top. In de middag kies je zelf een spreker en thema naar keuze en maak je kennis met vakgenoten en ervaringsdeskundigen. Wat zijn zij van plan om ook de komende jaren succesvol te blijven? Welke mogelijkheden neem jij mee voor je eigen business? En wat geef jij anderen mee vanuit je eigen ervaring? We sluiten af met de keynote van Alibaba-topman Jack Peters, die ons meeneemt in de Europese toekomstplannen van de Chinese internetreus. En de kansen die dat oplevert voor Nederlandse fabrikanten en leveranciers.    

→ LEES HIER HET VOLLEDIGE DAGPROGRAMMA

         


VOOR WIE?
INTERVISIE 2018 is er voor iedereen binnen food, non-food, DIY en out-of-home. Vanuit retail én fabrikant/leverancierszijde, die zicht wil krijgen op actuele ontwikkelingen, 'best practices' en verfrissende inzichten van vakgenoten. Ondernemers, directieleden, maar ook sales managers, (key- en national) accountmanagers, trade marketing managers, category development managers en andere algemene en commerciële managers en ondernemers zijn welkom. 


WANNEER?
Dinsdag 27 november 2018 vanaf 09:30 uur tot circa 18:00 uur in de DRU Cultuurfabriek te Ulft. Aansluitend netwerkborrel.


SCHRIJF JE IN VOOR INTERVISIE 2018


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

Marleen-contact

 

Marleen Jansen

Project Manager 
marleen@focusplaza.nl

 

mailto:marleen@focusplaza.nl
0315-346144

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan PoortvlietJanssens Kassasystemen