English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »  Focusplaza OnLive | 9 december 2020

Change wordt chance?! tijdens Focusplaza OnLive | 9 december 2020

AdobeStock_296116959_DEFv1

2020, het jaar van de veranderingen of kansen?

Het lijkt alsof we in deze COVID-19-periode twee werelden hebben gecreëerd. Aan de ene kant mensen die krampachtig vasthouden aan het verleden en hopen dat alles weer als vanouds zal worden. En aan de andere kant een wereld van mensen die de veranderingen met open armen ontvangen en deze periode zien als een uitgelezen moment waarop belangrijke en noodzakelijke veranderingen eindelijk kunnen worden doorgevoerd. Eén ding is zeker: 2020 gaat als een bijzonder jaar de boeken in. Ontwikkelingen en trends kregen in versnelde mate grip op de business en we stonden voor uitdagingen die we misschien niet hadden zien aankomen. COVID-19 heeft ons in veel gevallen laten zien hoe belangrijk onderlinge verbindingen zijn voor het gezamenlijk aanpakken van deze uitdagingen. De complexiteit en de snelheid waarin uitdagingen en ontwikkelingen elkaar opvolgen zal deze onderlinge samenhang en afhankelijkheid alleen maar vergroten.

Daarom nodigen we je van harte uit voor Focusplaza OnLive: een online live uitzending, waar we de meestbesproken trends en ontwikkelingen van afgelopen jaar samen met jou en inspirerende tafelgasten bespreken.

Tafelgasten:

Woensdag 9 december (14.30 - 16.00 uur) delen Casper Meijer, Joey Bloemdal, Jasmijn Prinssen en Cor Molenaar hun visie op de huidige ontwikkelingen. Zij geven (nieuwe) inzichten en dagen je uit om te ontdekken wat de veranderingen teweeg hebben gebracht of wellicht nog gaan brengen. 

Cor-Molenaarv2Cor Molenaar
Cor Molenaar
is een autoriteit op het gebied van marketing en internet. Als buitengewoon hoogleraar eMarketing & Distance Selling is hij verbonden aan de Rotterdam School of Management van de Eramsus Universiteit. Daarnaast is auteur van de boeken 'Het einde van winkels?'en 'Shopping 3.0'. Cor is niet alleen bekend van de trends en ontwikkelingen in het marketing vak, maar voorspelt, voorziet en doorziet ook het gedrag van consumenten en winkeliers. Welke uitdagingen heeft het corona-virus de retail het afgelopen jaar gebracht? En wat betekende dit voor het online consumentengedrag? Cor laat hier zijn licht over schijnen.
 
 

Jasmijn-Prinssenv2Jasmijn Prinssen
Wat is de rol van de fysieke winkel nu de wereld om ons heen steeds digitaler wordt in misschien wel een versnel tempo 'dankzij' COVID-19. Of bieden al technologische ontwikkelingen juist kansen voor de fysieke winkel? Volgens Jasmijn Prinssen (architect en adjunct-directeur bij Jos de Vries, The Retail Company) worden de komende jaren belangrijk voor de verdere ontwikkeling van (food)concepten. Onlineplatforms, ‘het nieuwe fastfood’, blurring winkelconcepten en nieuwe gamechangers staan op en zullen allemaal strijden om hetzelfde maag- en marktaandeel. Jasmijn neemt ons mee in het nieuwe fysieke retail normaal. 
  
 

Joey-Bloemendalv2Joey Bloemendal
Het zal geen verrassing zijn dat het afgelopen jaar, het jaar was van thuisbezorgingen. Of dat nou de reguliere boodschappen, klusmaterialen, meubels voor je home-office of toiletpapier was. Online shoppen en thuisbezorgen zit in de lift. En daar kan Joey Bloemendal, Head of Sales bij Thuisbezorgd.nl (Takeaway.com),ons nog meer over vertellen. Thuisbezorgd.nl (onderdeel van Takeaway.com, een van 's werelds grootste eten-bestelsites) is sinds de start het bedrijf in 2000 uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Door corona hebben veel restaurants naar creatieve oplossingen moeten zoeken waaronder hun maaltijden thuis (laten) bezorgen. En dat blijkt ook in de groeicijfers van het afgelopen jaar. Joey vertelt hoe het afgelopen jaar er voor Thuisbezorgd.nl heeft uitgezien. 
 

Casper-Meijerv2Casper Meijer
Casper Meijer (CEO Welkoop) 
begon zijn loopbaan bij Unilever. Na diverse functies o.a. in Tsjechië en Hongarije, keerde hij terug naar Nederland om bij Albert Heijn en later Ahold aan de slag te gaan. Ook werkte Casper als ceo voor de Britse supermarktketen Morrisons. Zijn voorlaatste functie was die van ceo bij de Blokker Holding. Sinds 2019 staat hij aan het roer bij Welkoop met grote ambities. Zo opent er een nieuw distributiecentrum, werken aan de IT en openen ze meer en meer winkels. Zo werken ze aan de formule als omnichannelorganisatie. Kortom, Casper brengt 9 december behoorlijk wat retailervaring mee naar de tafel en deelt graag zijn visie over afgelopen jaar.
 


Aanmelden 

Dat belooft een interessante, inspirerende en interactieve middag te worden. Niet alleen luisteren, maar ook je mening delen en vragen stellen via de livestream. Ben jij er ook bij? Meld je nu aan voor jouw online ticket.

>>> Ja, ik meld me aan <<< 


Focusplaza jaarboek 2020

Details

Waar: Live op jouw laptop, pc, tablet of telefoon vanuit jouw eigen (thuis)kantoor.
Wanneer: Woensdag 9 december
Tijd: 14.30 uur tot ca. 16.00 uur
Deelname: 99 euro (incl. gratis jaarboek Focusplaza).
Focusplaza-leden/Company Members: gratis deelname
Aanmelden: via online aanmeldformulier

CROSSROADS - Focusplaza jaarboek 2020

Als deelnemer ontvang je GRATIS, het nieuwste jaarboek van Focusplaza, dat 9 december vers van de pers verschijnt.  


Hoofdpartner

HighTouch_v2

Partner

Hagenaar  Maasland  Dynamic_Logistics

Productpartners

Bunzl  FruitMasters  Menken_Orlandov2  Perfetti_van_Melle  Napoleon_confiserie_logo  Storck  


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

Marleen-25-rond

 

Marleen Jansen

Project Manager 
marleen@focusplaza.nl

 

mailto:marleen@focusplaza.nl
0315-346144

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan Poortvliet